פילה מטיאס מתובל
8-6 מנות, בני סיידא
המרכיבים:
5 נתחי פילה מטיאס, שלמים או חתוכים לרצועות רחבות
לרוטב:
מיץ מ- 1 לימון גדול
5 כפות שמן זית
פלפל שחור, גרוס
1 כפית שטוחה סוכר
1 כף צלפים
2 בצלים ירוקים, פרוסים דק
4 כפות שמיר קצוץ
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות עירית קצוצה
לעיטור:
1 בצל סגול, פרוס לטבעות
ההכנה:
מניחים את הדג על צלחת הגשה. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הדג, עוטפים בניילון נצמד
ומאחסנים במקרר שעה, לספיגת הטעמים.
לפני ההגשה מעטרים בבצל ומגישים עם לחם טרי.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )