דג הליבוט בגריל בציפוי פריך

שלח לחבר digg delicious facebook

 

דג הליבוט בגריל בציפוי פריך


מרכיבים:


 

6 סטייקים של דג הליבוט במשקל  180 גרם כ"א
1/4 כוס + 1/2 1 כוס כפיות פירורי לחם
2 כפות מים
1/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום

 


 


אופן ההכנה:
1. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית.
2. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים.
3. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפייה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה,

    אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל.
4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי

    הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג.

הערות:  אפשר גם להגיש על מצע של כוס אטריות. את כוס אטריות יש לחשב כ- 3 נקודות.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> דג הליבוט בגריל בציפוי פריך