דג הליבוט בגריל בציפוי פריך
דג הליבוט בגריל בציפוי פריך
מרכיבים:
6 סטייקים של דג הליבוט במשקל 180 גרם כ"א
1/4 כוס + 1/2 1 כוס כפיות פירורי לחם
2 כפות מים
1/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום
אופן ההכנה:
1. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית.
2. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים.
3. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפייה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה,
אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל.
4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי
הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג.
הערות: אפשר גם להגיש על מצע של כוס אטריות. את כוס אטריות יש לחשב כ- 3 נקודות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )