דגי פורל בבירה לבנה

שלח לחבר digg delicious facebook

הבירה הלבנה מעניקה ארומה מיוחדת לדגים, זהירות לא להשתכר!

 

החומרים:


 

חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
מיץ לימון

2 דגי פורל
בקבוק בירה לבנה
2 שיני שום כתושות

 


 

 

אופן ההכנה:
יש להשרות את הדגים במיץ לימון ומלח כחצי שעה.

מערבבים את שאר החומרים ויוצקים ע"ג הדגים.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, במשך כעשרים דקות.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> דגי פורל בבירה לבנה