סרדינים בתחמיץ
כמה קטנים ככה טעימים!
החומרים:
מלח, פלפל
6 ענפי רוזמרין
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
½ כוס שמן זית לתחמיץ
שמן זית לטיגון עמוק
3 קופסאות סרדינים
מיץ משלושה לימונים
5 פרוסות לימון
½ כוס קמח
אופן הכנת הדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח. מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק.
מניחים על גבי צלחת הגשה.
אופן הכנת התחמיץ:
שופכים שמן זית לסיר. מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל.
מטגנים קלות. מוסיפים את מיץ הלימון. מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )