מתכון לאינטיאס/פלמידה ושות'-תבשיל דג באפונה

שלח לחבר digg delicious facebook

מתכון לאינטיאס/פלמידה ושות'-תבשיל דג באפונה:

מצרכים:

4 פרוסות יפות של שולה,1 קילו אפונה טריה/סנפרוסט,2  בצלים קצוצים,5  שיני שום, 5 עלי דפנה, קופסת רסק עגבניות, כוס שמן זית, חצי כוס יין לבן יבש, פלפל גרוס, צ'ילי ירוק טרי/שאטה קטנה וממזרית, חופן כוסברה קצוצה.
ההכנה:

 מטגנים את הבצל, השום ועלי הדפנה עד להזהבה. מוסיפים את האפונה, הרסק, פלפל שחור והצ'ילי ומאדים כעשרים דקות. מורידים מהאש ומעבירים למחבת עמוקה. מוסיפים את היין ומביאים להרתחה מוסיפים את פרוסות הדג על האפונה ומבשלים כעשר דקות תוך כדי ערבוב עדין. מגישים מקושט מעל עם



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> מתכון לאינטיאס/פלמידה ושות'-תבשיל דג באפונה