50 גרם צנובר קלוי
2 עגבניות חתוכות לרצועות
מיץ מלימון אחד
פלפל לבן ומלח
קמח
שמן לטיגון
4 דגים
4 כפות שמן זית
3 פלפלים בשלל צבעים
4 שיני שום
50 גרם זיתים מגולענים
בצל קצוץ דק
אופן ההכנה
מתבלים את הדגים במלח ובפלפל לבן ומטגנים קלות משני הצדדים.
במחבת – מטגנים קלות את הבצל בשמן זית ומוסיפים את רצועות הפלפלים, שום כתוש, עגבניות וזיתים חתוכים לטבעות – לערבב. להוסיף יין, מיץ לימון וצנוברים.
פורסים נייר אלומיניום, מנחים שכבה של תבשיל ומניחים עליה את הדג. יוצקים שכבה נוספת של תבשיל על הדג ומקפלים את נייר האלומיניום. אופים כ- 15 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )