ברבוניות בגריל עטופות בעלי גפן
ברבוניות בגריל עטופות בעלי גפן
חומרים
חצי לימון סחוט
מלח, פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
4 ברבוניות גדולות
4 עלי גפן גדולים משומרים ושטופים
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל, שום – מורחים את התערובת על הדגים היטב, מבפנים ומבחוץ.
יוצקים על הדגים את יתרת התערובת ומשהים למשך שעה. בכל עלה אחד של גפן שמים את הדג ומגלגלים. מורחים את העלה המגולגל במעט שמן זית וצולים על הגריל במשך כ- 5 דקות מכל צד.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )