ברבוניות בגריל עטופות בעלי גפן

שלח לחבר digg delicious facebook

ברבוניות בגריל עטופות בעלי גפן


חומרים


 

חצי לימון סחוט
מלח, פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
4 ברבוניות גדולות
4 עלי גפן גדולים משומרים ושטופים
4 כפות שמן זית

 


 


אופן ההכנה
מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל, שום – מורחים את התערובת על הדגים היטב, מבפנים ומבחוץ.
יוצקים על הדגים את יתרת התערובת ומשהים למשך שעה. בכל עלה אחד של גפן שמים את הדג ומגלגלים. מורחים את העלה המגולגל במעט שמן זית וצולים על הגריל במשך כ- 5 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני דגים >> ברבוניות בגריל עטופות בעלי גפן