החומרים: 400 גרם פילה דגים קפוא, 2 ביצים קשות, 3 כפות שקדים קלופים, מלח ופלפל לפי הטעם, כוס מיונית, כוס קטשופ, כוס (או יותר) שמנת חמוצה, מיץ לימון לפי הטעם, 1 כף גמבה קצוצה דק, 1 תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות קטנות.
אופן ההכנה: בשלי את הדג במעט מים עם מלח, סנני וצנני.
קלפי את השקדים ע"י חליטה במים רותחים, חתכי אותם לרצועות לאורכם. פוררי את הדג בעזרת מזלג אך אל תמעכי אותו. הפרידי בין החלמונים והחלבונים, חתכי את החלבונים לקוביות קטנות וערבבי עם הדגים, השקדים הגמבה והתפוח.
הכיני רוטב מהמיונית, קטשופ, והשמנת ותבלי במיץ לימון, מלח ופלפל, צקי על הסלט וערבבי היטב. מעכי את החלמונים מבעד למסננת רשת כקישוט מעל לסלט. (סלט זה יפה למילוי אבוקדו, עגבניות או עלי חסה).
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )