החומרים : 4 פרוסות דג סול, מיץ לימון, מלח, 1 כפית חרדל.
רוטב : 1 כף חמאה, 1 כף גדושה קמח, ½ 1 כוסות קמח, 3 כפות גבינה מגוררת, פלפל ושמיר קצוץ.
לקישוט : 2 כפות גבינה מגוררת, 2 כפות פירורי לחם.
אופן ההכנה : לשטוף את הדגים לטפטף מיץ מלימון, מלח , חרדל. לסדר את הדג בפיירקס ולבשל במיקרוגל כמה דקות, לשפוך את הנוזלים , לאחר הבישול להכין רוטב לבן , לפזר על הדגים, ולפזר גבינה מגוררת ופירורי לחם. לאפות כמה דקות בתנור.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )