רכיבים:
לבצק -
1 ק"ג סולת
כוס וחצי שמן זית
רבע כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית וניל
1 כוס מיץ תפוזים
למילוי -
קופסת תמרים
כפית קינמון
אגוזים
אופן הכנה:
הכנת הבצק -
מערבבים את כל המרכיבים
הכנת המילוי -
מרככים את התמרים במחבת, ומוסיפים כפית קינמון ואגוזים
הכנת העוגיות -
לוקחים חתיכה מתערובת הבצק מוסיפים מים ומשטיחים.
מהתמרים נוצרת מעין נקניקיה, ושמים על הבצק ועוטפים.
חותכים לפרוסות של 3 ס"מ בערך, ואופים בתנור .אחרי האפייה טובלים בדבש.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )