מקרוט

שלח לחבר digg delicious facebook

 

רכיבים:

 

לבצק -

1 ק"ג סולת

כוס וחצי שמן זית

רבע כוס סוכר

1 ביצה

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית וניל

1 כוס מיץ תפוזים

 

למילוי -

קופסת תמרים

כפית קינמון

אגוזים

 

אופן הכנה:

 

הכנת הבצק -

מערבבים את כל המרכיבים

 

הכנת המילוי -

מרככים את התמרים במחבת, ומוסיפים כפית קינמון ואגוזים

 

הכנת העוגיות -

לוקחים חתיכה מתערובת הבצק מוסיפים מים ומשטיחים.

מהתמרים נוצרת מעין נקניקיה, ושמים על הבצק ועוטפים.

חותכים לפרוסות של 3 ס"מ בערך, ואופים בתנור .אחרי האפייה טובלים בדבש.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )