רכיבים:
ביצה
חצי כוס קמח
250 גרם גבינה לבנה 9%
3 כפות סוכר
מעט קינמון
מעט גרידת לימון
חמאה לטיגון
שמנת חמוצה
אופן הכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים מלבד השמנת החמוצה ומוודאים שאין גושי קמח.
ממיסים במחבת חמאה וכשהיא מתחילה להתחמם ולהקציף יוצקים לתוכה כפות מתערובת הגבינה.מטגנים על אש בינונית משני הצדדים, עד שהלביבות שחומות ומוצקות.
מוסיפים חמאה לטיגון על פי הצורך.מגישים חם או קר עם שמנת חמוצה
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )