רכיבים:
(10 סועדים - כ- 20 לביבות)
2 בצלים גדולים מקולפים
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כוסות קמח אורז או קרונפלור (עמילן תירס)
1 כפית אבקת כורכום
2 כפיות כמון טחון
1 כפית תערובת תבלינים "גארם מסלה"
מלח
1 כוסות מים
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את הקמח, קמח האורז, התבלינים והמלח. מוסיפים את המים, בהדרגה ותוך ערבוב, עד שנוצרת בלילה סמיכה (יתכן שלא יהיה צורך בכל כמות המים.)
חותכים את הבצלים לרצועות דקות וארוכות. מוסיפים את רצועות הבצל לבלילה ומערבבים עד שכל הרצועות מתכסות בבלילה.
מחממים את השמן בסיר, על להבה בינונית. מכניסים לתוכו כפות גדושות מהתערובת ומטגנים עד שהלביבות מזהיבות משני הצדדים.
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר סופג. מגישים חם.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )