רכיבים:
1 חבילת ריקוטה (אורדה)
2 ביצים
2 כפות קמח
2 בצלים ירוקים, חלק ירוק ולבן, קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות ריחן קצוץ
2 כפות צלפים מנוקזים
כפית מלח
קורט פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן הכנה:
מפוררים את הגבינה בעזרת מזלג. מוסיפים את הקמח, הבצל, הפטרוזיליה, הריחן והצלפים. מתבלים במלח ובפלפל. מערבבים עד שהתערובת אחידה. אפשר להכין עד שלב זה מראש.
לפני ההגשה מחממים במחבת את השמן בעומק 1-3 ס"מ. יוצרים לביבות בעזרת כפית גדושה ומורידים אל השמן החם בכפית שנייה.
מטגנים רק מספר לביבות בפעם אחת והופכים מצד לצד עד שיזהיבו.
מניחים על מגבת נייר לספיגת עודף השומן ומגישים חם.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )