סוהן דבש ממתק דבש פרסי של מהין שרגא

שלח לחבר digg delicious facebook

 

רכיבים:

 

150 גרם סוכר

150 גרם שקדים

150 גרם דבש

50 גרם חמאה מומסת

קורט זעפרן -לא הכרחי

 

אופן הכנה:

E" style="font-family:Arial"> 

מוזגים כפית מהתערובת על מגש. אם התערובת מתקשה במהירות זהו סימן שהתערובת מוכנה וניתן להסיר את הסיר מהאש.

 

מוזגים בעזרת כפית את התערובת לתוך תבניות קטנות (מאוד) חסינות אש. מיד מוסיפים על כל אחד מהתבניות שקדים קצוצים לקישוט ומניחים לתבניות להצטנן.

לאחר מכן ה´סוהן´ מוכן להגשה.

 

אפשרות נוספת לצינון התערובת היא:

בעזרת כפית מוזגים כל פעם מעט מהתערובת על מגש במרחק מה אחד מהשני, מוסיפים את השקדים מעל לקישוט ומחכים לצינון. מקלפים מהמגש ומגישים.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני חנוכה >> סוהן דבש ממתק דבש פרסי של מהין שרגא