רכיבים:
2 בטטות חתוכות ומבושלות עד לריכוך
2 תפוחי עץ "גרנד" מקולפים ומגוררים
2 כפיות מיץ לימון טרי
1/3 כוס סוכר חום דמררה
2 כפות שמנת חמוצה
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם (אבל אפשר יותר לפי טעם אישי וסמיכות בלילה רצויה)
1/3 כוס אגוזי פקאן או מלך קצוצים
1 כפית קינמון טחון
קורט ציפורן טחון
להגשה: שמנת חמוצה
אופן הכנה:
מסננים היטב את הבטטה המבושלת מהנוזלים כמה דקות.
מועכים ומערבבים עם שאר המצרכים עד שנוצרת תערובת אחידה וסמיכה.
מחממים שמן או חמאה במחבת ובעזרת כף מניחים במחבת תלוליות של עיסה ומשטחים מעט.
מטגנים כמה דקות מכל צד ומגישים פושר עם שמנת חמוצה מעל.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )