קרטיבים וארטיקים מכמה סוגים
קרטיבים וארטיקים מכמה סוגים
קרטיבים ממיץ - הקרטיב הקלאסי עשוי ממיץ קפוא. אפשר להשתמש בסירופ ממותק איכותי או במיצי פרי מוכנים. פשוט יוצקים למכלים, מוסיפים מקל ומקפיאים. הילדים אוהבים וגם המבוגרים.
קרטיבים מתה קר (עם סירופ סוכר) - הרעיון פשוט: מכינים קרטיב מתה קר בטעמים שונים לפי החשק. לצורך זה
מכינים סירופ סוכר פשוט (שימושי מאוד שיהיה במקרר בקיץ, גם כממתיק מהיר לקפה קר ובכלל). כך מכינים: מערבבים בסיר קטן כוס סוכר עם כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה נמוכה 3-4 דקות עד שהסוכר נמס. מסירים מהכיריים, מצננים ומאחסנים בצנצנת סגורה במקרר עד חודשיים.
קרטיבים מפירות טריים - פירות בשלים ועסיסיים מתאים להכנת קרטיבים: אפרסקים, משמשים, שזיפים פפאיה, אננס ואפילו ליצ'י, אבטיח, מלון. בחרו את הפרי האהוב עליכם או שלבו כמה מהם לפי הרצון והחשק, רסקו למחית, הוסיפו סירופ סוכר לפי הטעם והקפיאו.
מקור :עיתון לאשה
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )