קבב רומני

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב רומני

של רפי אהרונוביץ`,

חומרים:

500 גרם שפונדרה בקר

500 גרם פלדה בקר

6 שיני שום כתוש

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

2 כפיות אבקת סודה לשתייה, מומסת ב 1/2 כוס מים פושרים

הכנה:

טוחנים את הבשרים. מערבבים את כל החומרים מלבד המים והסודה לשתייה.

מוסיפים את המים והסודה תוך כדי ערבוב ומשאירים למשך הלילה במקרר.

צרים גלילים צרים וארוכים  וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )