קבב יוגוסלבי

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב יוגוסלבי

מאת רותי קינן

חומרים :

1 ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל, קצוץ דק

2 ביצים

1/4 כוס יין אדום יבש

מלח, פלפל

מעט שמן

הכנה:

מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים, למעט השמן. מצננים במקרר כשעה.

בידיים לחות מעט, צרים 24 קציצות קטנות בצורת גלילים פחוסים ומשפדים על 6 שיפודים [4 על כל שיפוד].

מושחים על הקבב מהשמן וצולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור, עד שמשחים מכל הצדדים. מושחים מדי פעם בשמן במהלך הצלייה.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )