קבב יוגוסלבי מאת רותי קינן
חומרים :
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל, קצוץ דק
2 ביצים
1/4 כוס יין אדום יבש
מלח, פלפל
מעט שמן
הכנה:
מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים, למעט השמן. מצננים במקרר כשעה.
בידיים לחות מעט, צרים 24 קציצות קטנות בצורת גלילים פחוסים ומשפדים על 6 שיפודים [4 על כל שיפוד].
מושחים על הקבב מהשמן וצולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור, עד שמשחים מכל הצדדים. מושחים מדי פעם בשמן במהלך הצלייה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )