קבב בולגרי

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב בולגרי

של יחיאל פילוסוף

חומרים:

400 גרם בשר צלעות כבש

300 גרם צוואר בקר

100 גרם שומן כבש

2 פרוסות לחם לבן  שרויות במים וסחוטות

1 ביצה

1 בצל קצוץ

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח ופלפל שחור

פפריקה מתוקה

ההכנה:

טוחנים את הבשר. מערבבים היטב. מערבבים עם יתרת החומרים מלבד הבצל והפטרוזיליה ומשהים למשך שעה.

מערבבים שוב. מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ושוב מערבבים. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )