קבב בולגרי של יחיאל פילוסוף
חומרים:
400 גרם בשר צלעות כבש
300 גרם צוואר בקר
100 גרם שומן כבש
2 פרוסות לחם לבן שרויות במים וסחוטות
1 ביצה
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
פפריקה מתוקה
ההכנה:
טוחנים את הבשר. מערבבים היטב. מערבבים עם יתרת החומרים מלבד הבצל והפטרוזיליה ומשהים למשך שעה.
מערבבים שוב. מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ושוב מערבבים. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )