קבב אווז של חנוך בר-שלום
חומרים:
800 גרם ירך אווז ללא עצמות ועור
4 בצלים ירוקים פרוסים
4 כפות פרורי לחם
1 כפית רוזמרין או טימין קצוץ
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
1/2 כפית סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה:
טוחניםאת הבשר, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפיםאת הסודה וממשיכים לערבב. משהים 4 שעות לפחות, או למשך הלילה.
יוצרים קציצות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )