קבב אווז

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב אווז

של חנוך בר-שלום

חומרים:

800 גרם ירך אווז ללא עצמות ועור

4 בצלים ירוקים  פרוסים

4 כפות פרורי לחם

1 כפית רוזמרין או טימין קצוץ

1/2 כפית פלפל אנגלי טחון

1/2 כפית סודה לשתייה

מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה:

טוחניםאת הבשר, מוסיפים את הבצל, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפיםאת הסודה וממשיכים לערבב. משהים 4 שעות לפחות, או למשך הלילה.

יוצרים קציצות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )