קבב חצילים חומרים:
1 קילו חצילים
1 בצל
250 גרם בשר טחון
½ חבילת פטרוזיליה
3 כפות פלפל
250 גרם מרגרינה
1 כוס רסק עגבניות מדולל במים + מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וצ`ילי גרוס
אופן ההכנה:
חותכים את החצילים והפלפל לקוביות. מגרדים את הבצל, מוסיפים לבשר ומערבבים,מוסיפים תיבול ויוצרים קציצות. מסדרים אותם בתבנית ושופכים מעל את השמן,מערבבים מים ברסק עגבניות ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה וצ`ילי גרוס,ויוצקים מעל הכל, שמים ם בתנור כ- 45 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )