קבב בקר מאת חנוך בר שלום
חומרים:
600 גרם פלדה בקר
400 גרם קשתית בקר (שפונדרה)
4 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים
הכנה:
טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה.
מוסיפים את הסודה תוך ערבוב, עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה.
צרים מהבשר כ - 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים 3-4 דקות מכל צד.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )