קבב מזרחי

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב מזרחי

1 ק"ג בשר בקר טחון טרי

100 גרם שומן כבש טחון

3 בצלים בינוניים קצוצים דק מאוד

1/2 חבילת פטרוזיליה שטופה היטב וקצוצה דק מאוד

1/4 חבילת כוסברה שטופה היטב וקצוצה דק מאוד

1 כפית שטוחה מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור

2 כפיות שום כתוש

1/2 כפית כמון

 

ללוש בידיים את כל החומרים יחד [ימנע את פרוק הקבב בזמן הצלייה]

להרטיב את כפות הידיים במעט מים וליצור קבבים מאורכים .

לשפד על שיפודים .

לחמם היטב את רשת המנגל וכשהגחלים האפירו ואין להבות אש

להניח את הקבבים על רשת המנגל, להשתדל לא להפוך יותר מידי שלא יתפרקו כ- 3 - 4 דקות כל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )