קבב מזרחי 1 ק"ג בשר בקר טחון טרי
100 גרם שומן כבש טחון
3 בצלים בינוניים קצוצים דק מאוד
1/2 חבילת פטרוזיליה שטופה היטב וקצוצה דק מאוד
1/4 חבילת כוסברה שטופה היטב וקצוצה דק מאוד
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור
2 כפיות שום כתוש
1/2 כפית כמון
ללוש בידיים את כל החומרים יחד [ימנע את פרוק הקבב בזמן הצלייה]
להרטיב את כפות הידיים במעט מים וליצור קבבים מאורכים .
לשפד על שיפודים .
לחמם היטב את רשת המנגל וכשהגחלים האפירו ואין להבות אש
להניח את הקבבים על רשת המנגל, להשתדל לא להפוך יותר מידי שלא יתפרקו כ- 3 - 4 דקות כל צד.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )