קבב יווני

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב יווני

חומרים:

חצי כפית כמון.

כפית מיורן יבש ומפורר.

שתי כפיות פטרוזיליה קצוצה.

שתי כפיות נענע טרייה.

שתי פרוסות עבור של לחם לבן ולא טרי.

שתי שניני שום כתושות.

שתי ביצים קטנים.

קילוגרם בשר טחון המורכב מבקר וכבש.

מלח ופלפל.

אופן הכנה

מכניסים את הבשר הטחון לתוך קערה.

שורים את הלחם במים ושוחטים היטב.

מוסיפים את הלחם לקערת הבשר הטחון ובנוסף מוסיפים את כל יתר החומרים לקערה ומערבבים אותם היטב עם הידיים.

באמצעות ידיים לחות צרים 20 עד 25 קציצות מוארכות ומשפדים על שיפודי מתכת.

צולים את הקציצות על גריז פתוח עד שמשחים.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )