קבב טלה של דוחול
החומרים:
1 ק"ג בשר טלה
1 בצל שלם
½ צרור פטרוזיליה
35 גרם פלפל שחור גרוס
35 גרם מלח
מעט בהרט לבנוני לפי הטעם
100 גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
קוצצים או טוחנים את הבשר, קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, קוצצים את הפטרוזיליה.
לשים הכל יחד עד ליצירת עיסה. מתבלים ומוסיפים את הצנוברים.
יוצרים כדורים ומשפדים על שיפוד ברזל רחב. אחרי כל כדור משפדים לסירוגין ¼ בצל ו-¼ עגבנייה.
צולים את השיפודים על רשת גריל או גריל פתוח או פשוט אופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות ל-¼ שעה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )