קבב דגים מזרחי חומרים:
גרם פילה נסיכת הנילוס
1 ביצה קשה
1 כף פירורי לחם
2 כפות בצל קצוץ
1 כפית שמן
1 כפית כמון
1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
1 כף גדושה שמיר קצוץ
1 כפית חוויאג`
לפי הטעם מלח ופלפל שחור טחון
אופן הכנה
הכנה:
מחממים את הגריל. טוחנים את הדג במעבד מזון.
מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד דקה נוספת.
.צרים בידיים רטובות 12 קציצות מוארכות.
צולים את הקציצות עד שמשחים כ- 5 דקות. הופכים וצולים עוד כ- 3 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )