קבב פיסטוקים החומרים :
1 בצל גדול
מעט שמן לטיגון
500 גר` בשר בקר טחון
2/3 כוס פיסטוק, קלוי וגרוס בינוני
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות נענע, קצוצה
גרידת קליפה מ-1 לימון
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
אופן ההכנה:
קוצצים דק בצל ומטגנים במעט שמן.
מערבבים היטב עם שאר החומרים ולשים במשך 3-2 דקות. משהים במקרר במשך 30 דקות.
יוצרים קציצות מוארכות קטנות ומטגנים במחבת לוהטת עד השחמה משני הצדדים.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )