קבב טלה חומרים:
600 גר` בשר עגל חלב
400 גר` בשר טלה
2 בצלים
6 שיני שום
1/2 כוס פטרוזיליה
3 כפות צנוברים
1 כף בהרט לבנוני
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
הכנה:
קוצצים בסכין חדה את הבשר, הבצל, השום והפטרוזיליה.
מוסיפים את הצנוברים, הבהרט, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
מחלקים את התערובת לשמונה ויוצרים קבבים מהתערובת.
צולים את הקבב בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 250 מעלות כעשר דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )