קבבונים ברוטב טחינה של מיקה שרון
החומרים:
1/2 ק"ג בשק בקר טחון
1/2 ק"ג בשר טלה טחון
1 כף תערובת תבלינים הכוללת: פפריקה, קארי, כוסברה טחונה, קינמון, כמון וראס אל חנות
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
במעבד מזון טוחנים יחד:
צ`ילי
בצל ירוק
1/2 צרור נענע
1/2 צרור פטרוזיליה
חופן עלי כוסברה
4-5 עלים מגבעולי בזיליקום
בצל סגול
2 שיני שום
אופן ההכנה:
מוסיפים לתערובת הבשר את עשבי התיבול הטחונים, ולשים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
יוצרים קציצות וצולים בגריל
מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב, עד לקבלת מרקם חלק, טועמים ומתקנים תיבול.
במחבת אפשר לקלות גם בצל ירוק וחצאי קישוא ולשלב בעת הגשת המנה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )