קבב מזרחי

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב מזרחי

חומרים :

1 ק"ג בשר [בקר, כבש או תערובת של שניהם]

1 כף כוסברה, קצוצה

1 כף פטרוזיליה, קצוצה

2 שיני שום כתושות

1/2 כפית כוסברה, טחונה

1/2 כפית כמון

1/4 כפית קינמון

מלח, פלפל

הכנה:

אפשר לטחון את הבשר, אך מומלץ לקצוץ אותו בסכין חד דק-דק. מניחים את הבשר הקצוץ בקערה ומערבבים לתוכו בידיים את כל יתר החומרים.

בידיים לחות מעט, צרים קציצות מוארכות ומשפדים אותן על שיפודי מתכת רחבים.

צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )