קבב רומני

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב רומני

חומרים (ל-6 מנות):

1 ק"ג בשר טחון

2 כפות פטרוזיליה, קצוצה

1 בצל מגורר

4 שיני שום, כתושות

1 כפית פפריקה

1 כפית סודה לשתייה

מלח, פלפל

הכנה:

מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים. אפשר להוסיף תוך כדי לישה 3-4 כפות מים קרים מאוד, שיגרמו לקבב להיות רך עוד יותר.

מרטיבים את הידיים וצרים קציצות מוארכות.

צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )