קבב טורקי

שלח לחבר digg delicious facebook


קבב טורקי

חומרים :

1 ק"ג בשר כבש עם חלק מהשומן, טחון

2 פרוסות עבות לחם לבן, לא טרי

2 בצלים, טחונים או מגוררים

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה

מלח, פלפל

הכנה:

מניחים את הבשר הטחון בקערה. משרים את הלחם במים וסוחטים היטב. מוסיפים לבשר ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים.

בידיים לחות מעט, מלפפים את התערובת על שיפודי מתכת רחבים.

צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )