קבב טלה מאת חנוך בר שלום
חומרים:
500 גרם צוואר טלה טחון גס
500 גרם כתף טלה טחון גס
5 שיני שום כתוש
בצל קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית בהרט
מלח ופלפל
1 כף אבקת סודה מהולה ב - 1/2 כוס מים פושרים
הכנה:
מערבביםאת כל החומרים למעט הסודה. מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב. מכסיםאת התערובת בניילון ושומרים במקרר למשך 4 שעות לפחות.
יוצרים קציצות קטנות וצולים על הגריל כ - 3 דקות מכל צד.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )