עוגת מוס שוקולד(פרווה)

שלח לחבר digg delicious facebook

עוגת מוס שוקולד(פרווה)

 

כ180 גרם שוקולד מריר             4 ביצים

כ180 גרם מרגרינה ללא מלח                1/3 כוס קפה מוכן

3/4 כוס סוכר                                         1 מיכל שמנת מתוקה פרווה

 

1.         הקציפו את הקצפת לפי ההוראות. אחרי ההקצפה הניחו בקירור עד לשימוש.

2.         המיסו שוקולד בסיר אידוי כפול. ערבבו מרגרינה וסוכר, ולאט לאט הוסיפו את השוקולד המקורר.

הוסיפו את הביצים אחת אחת.

הוסיפו את הקפה וערבבו עם הקצפת הקרה. שפכו לתוך תבניות קטנות או תבנית גדולה, קררו והגישו.

 



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לפסח >> עוגת מוס שוקולד(פרווה)