טורט שזיפים ושוקולד
6 ביצים גדולות בטמפ' החדר
1/2 כוס + כפית סוכר
1.5 כוס אגוזים קלויים קצוצים
1 ורבע כוסות שזיפים ללא גרעינים קצוצים
כ 300 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
1. שמנו תבנית קפיצית 10 אינץ'.
2. בקערה גדולה הקציפו את החלבונים עם מעט מלח עד לקבלת קצף רך, הוסיפו בהדרגתיות את
הסוכר, עד לקבלת קצף קשה.
3. קפלו פנימה את האגוזים והשזיפים. הוסיפו את השוקולד, וקפלו אותו לעיסה בעדינות אך לא לגמרי.
שפכו את העיסה לתבנית המשומנת ואפו בתנור בחום בינוני כ 45 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )