עוגת שוקולד בננה לפסח
6 ביצים מופרדות
2/3 כוסות + 1/4 כוס סוכר – מופרדות
1/2 כוס עמילן תפוחי אדמה
1/4 כוס קקאו
1 כוס בננה מעוכה
1/2 כוס שקדים קצוצים
חממו תנור ל 170 מעלות. שמנו קלות תבנית מרובעת
ערבבו את חלמוני הביצה עם 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית.
ערבבו את העמילן והקקאו יחד והוסיפו בהדרגתיות לתערובת הביצים. לבסוף הוסיפו את הביצים והניחו בצד.
הקציפו את חלבוני הביצה לקצף חזר, בהדרגתיות הוסיפו 1/4 כוס סוכר.
הוסיפו בערך 1/2 כוס קצף לתערובת הקקאו. ובעדינות קפלו את תערובת הקקאו לתוך הקצף שנשאר.
פזרו באופן שווה בתבנית ואפו בתנור למשך כ 30 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )