ריבועי תפוחים לפסח
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שמן בוטנים
1 כוס קמח מצה
מיץ מלימון 1 סחוט
3 ביצים מופרדות
2 תפוחים גדולים חתוכים לפרוסות דקות ללא גרעינים
1 כוס סוכר וקינמון לפי הטעם מעורבב.
ערבבו את הסוכר,מלח וקמח המצה. הוסיפו חלמונים, שמן ומיץ.
בקערה נפרדת הקציפו את החלבונים, והוסיפו לתערובת החלמונים.
שיפכו חצי מהתערובת לתבנית מלבנית גדולה, כסו בפרוסות התפוחים, ו"פזרו" את שארית התערובת
על התפוחים.
אפו בחום של כ190 מעלות למשך 45 דקות, קררו לחלוטין וחיתכו לקוביות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )