עוגת שקדים עם רוטב תותים
1 ורבע כוס סוכר לרוטב:
1 כוס מרגרינה מרוככת 2 כוסות תותים קפואים
4 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר
2 ורבע כוסות שקדים טחונים
כ 250 גרם שוקולד מריר
בבלנדר, ערבבו סוכר ומרגרינה. הוסיפו את חלמוני הביצה.
טחנו יחד את השקדים והשוקולד עד שיהיו קצוצים דק מאוד, הוסיפו לתערובת הסוכר.
בקערה נפרדת הקציפו את החלבונים לקצף קשה. ערבבו 1/3 מהקצף לתערובת ולתוך שאר הקצף קפלו את התערובת המעורבבת. שיפכו לתוך תבנית ואפו כשעה וחצי.
כדי להכין את הרוטב:
הפשירו ומעכו את התותים, במחבת חממו כוס סוכר, והמיסו אותו יחד עם התותים המעוכים.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )