עוגה לפסח
1 מרגרינה
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה
2 כפות קמח מצות
½ כוס אגוזים קצוצים גס.
לערבב את המרגרינה עם 6 חלמונים, ½ כוס סוכר והברנדי.
להמיס את השוקולד ולערבב הכל.
להקציף 6 חלבונים עם ½ כוס סוכר ולהוסיף לתערובת. לחלק ל 2 חלקים. ½ להכניס למקרר.
½ שני להוסיף 2 כפות קמח מצה ו ½ כוס אגוזים.
לשמן תבנית ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני.
כשהעוגה מתקררת להוציא מהמקרר את החצי שנותר ולשפוך מעל לעוגה.
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולמרוח מעל לעוגה.
מעל לכל ניתן לקשט בתותים או באגוזים.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )