עוגיות קוקוס לפסח
החומרים ל- 60 עוגיות בערך:
6 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
½ כף חומץ בן יין (רצוי חומץ הדרים) – לא חומץ לסלט
250 גרם קוקוס (שקית)
הקציף את החלבונים עם הסוכר בגמר ההקצפה לשפוך את הקוקוס והחומץ פנימה ולערבב עם כף בעדינות.
ליצור עוגיות קטנות על נייר אפיה בתבנית.
לאפות עד שמזהיב – 10 דקות בתנור שחומם בחום נמוך 100-120.
העוגיות בהתחלה עדיין רכות אך בהתקררות הן מתקשות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )