מצרכים:
1 קופסת ארטישוק,
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות,
1 קופסת פטריות חתוכות,
כוסברה קצוצה,
פטרוזיליה קצוצה,
פלפל שחור (לפי הטעם,
מלח,
1 כף מרק עוף,
פירורי מצה,
ביצה,
כורכום,
אופן ההכנה:
במחבת לטגן את טבעות הבצל, להוסיף כוסברה, פטרוזיליה, פלפל שחור, מלח, כף מרק עוף.
לאחר שזה מתקרר מעט להוסיף ביצה, למלא את הארטישוק.
לטבול בפירורי מצה, ביצה, ולטגן קל.
לאחר מכן לסדר אותם בסיר עם בצל מטוגן קצת מים, מרק עוץ, כורכום.
לתת להתאדות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )