דגים מבקלה

שלח לחבר digg delicious facebook

דגים מבקלה

 

המצרכים:

5-6 דגים,

 

הרוטב:

2 פלפלים אדומים גדולים מתוקים,

2 פלפלים ירוקים גדולים מתוקים,

4 עלי כרפס עם הגבעול (אמריקאי)

¼ חב' כוסברה

ראש שום מקולף

3 עגבניות גדולות

(אם רוצים 2 פלפלים חריפים)

 

אופן ההכנה:

לנקות את הדגים לתבל במלח, להוסיף לימון ¼ כוס ולכסות במים להשרות כשעתיים. לאחר מכן לשטוף היטב ואם יש צורך במלח להוסיף לפי הטעם. לנגב את הדג ולטגן חצי טיגון ולשים בקערה.

להכנת הרוטב:

לטחון את כל הירקות במג'מיקס לא דק מדי. לשפוך לסיר שטוח להוסיף את השמן של הדגים המטוגנים ולבשל מעט בלי מים ¼ שעה.

לסדר את הדגים על הרוטב להוסיף מעט מים ולבשל ½ שעה.

(רצוי שהיה כ- ½  כוס שמן מהטיגון של הדגים).



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )