דגים מבקלה
המצרכים:
5-6 דגים,
הרוטב:
2 פלפלים אדומים גדולים מתוקים,
2 פלפלים ירוקים גדולים מתוקים,
4 עלי כרפס עם הגבעול (אמריקאי)
¼ חב' כוסברה
ראש שום מקולף
3 עגבניות גדולות
(אם רוצים 2 פלפלים חריפים)
אופן ההכנה:
לנקות את הדגים לתבל במלח, להוסיף לימון ¼ כוס ולכסות במים להשרות כשעתיים. לאחר מכן לשטוף היטב ואם יש צורך במלח להוסיף לפי הטעם. לנגב את הדג ולטגן חצי טיגון ולשים בקערה.
להכנת הרוטב:
לטחון את כל הירקות במג'מיקס לא דק מדי. לשפוך לסיר שטוח להוסיף את השמן של הדגים המטוגנים ולבשל מעט בלי מים ¼ שעה.
לסדר את הדגים על הרוטב להוסיף מעט מים ולבשל ½ שעה.
(רצוי שהיה כ- ½ כוס שמן מהטיגון של הדגים).
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )