פסטל עם בשר טחון (פשטידה קלה להכנה)
פסטל עם בשר טחון (פשטידה קלה להכנה)
מהמטבח הבולגרי
המצרכים
8 מצות
4 ביצים
1 כוס שמן (כוס קטנה של קפה טורקי)
½ ק"ג בשר טחון
מעט אבקת מרק עוף
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד בקערה.
לשמן תבנית אפיה ולצקת החומר לפזר כמה חתיכות קטנטנות של מרגרינה מעל.
לאפות בחום בינוני כ-40-30 דקות.
הערה: אפשר להחליף הבשר בפטריות עם גבינה בולגרית.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )