פסטל עם בשר טחון (פשטידה קלה להכנה)

שלח לחבר digg delicious facebook

פסטל עם בשר טחון (פשטידה קלה להכנה)

מהמטבח הבולגרי

 

 

המצרכים

 

8 מצות

4 ביצים

1 כוס שמן (כוס קטנה של קפה טורקי)

½ ק"ג בשר טחון

מעט אבקת מרק עוף

מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.

 

אופן ההכנה

 

         לערבב את כל החומרים יחד בקערה.

 

לשמן תבנית אפיה ולצקת החומר לפזר כמה חתיכות קטנטנות של מרגרינה מעל.

 

לאפות בחום בינוני כ-40-30 דקות.        

 

הערה:  אפשר להחליף הבשר בפטריות עם גבינה בולגרית.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לפסח >> פסטל עם בשר טחון (פשטידה קלה להכנה)