גלילות מצות מתוקה
המצרכים
6 מצות
100 גרם מרגרינה – בטמפרטורת החדר
תמצית וניל
סוכר - לפי הטעם
2 כפות אבקת קקאו
יין – לפי הצורך
אבקת סוכר
לציפוי
100 גרם שוקולד לבישול
1 כף מרגרינה
אופן ההכנה
פוררי את המצות והרטיבי אותן ביין.
ערבבי היטב את - המרגרינה, הסוכר, תמצית הוניל והקקאו
עד לקבלת קרם.
ערבבי עם המצות.
גלגלי לצורת נקניק מאורך, טבלי הכל באבקת סוכר.
המיסי את השוקולד בכלי על גבי סיר אדים.
ערבבי עם המרגרינה.
צנני מעט ואחר"כ לצקת הציפוי על הגלילה.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )