לזניה לפסח

שלח לחבר digg delicious facebook


לזניה לפסח

 

 

1 ביצה טרופה

כ 400 גרם גבינת ריקוטה כשרה לפסח,או קוטג'

כ 250 גרם גבינת מוצרלה מגוררת כשרה לפסח

4 מצות שלמות

 

לרוטב:

1 קופסת רסק עגבניות                           1/2 כפית בזיליקום

1 בצל קטן חתוך לקוביות                        1/2 כפית אורגנו

כ 100 גרם פטריות חתוכות                    3 שיני שום מעוכות

פלפל שחור                                           שמן זית

1/4 כפית מלח

 

אופן ההכנה

 

1.         הרטיבו את המצות והניחו על מגבות נייר (מופרדות).

2.         ערבבו ביצים, הוסיפו את גבינת הריקוטה, והתבלינים.

3.         שמנו תבנית עם שמן זית, שטחו את רוטב העגבניות על התבנית והמשיכו כך:

            מעל הרוטב,הניחו מצה,שוב רוטב,תערובת גבינה,מוצרלה מגורדת, וחלק מהפטריות והבצל, וכך הלאה.

4.         אם אפשר, לאחר כל שכבה יש להוסיף מעט גבינה צהובה קשה.

5.         אפו בחום של 175 מעלות לערך במשך כ 45 דקות



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )